Jump to content

Featured Replies

Before I disappear to watch the TV, just want to tell you all that me and a group of work colleagues have just won the Euro Millions Lottery. :yahoo:

Yes, we had 1 main number and 2 lucky stars then also 2 main numbers and 1 lucky star. That means total winnings of just over £12. :cheer:

But there are 52 of us in the syndicate so I won about 25p tonight. :lol: I'm rich!!!!! :P

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ohhhhhhhhh jups you always make me :lol: :lol: :lol:

• Replies 6.3k
  • Views 91.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hey Sabrina, Wen, Sparkle, Twinkle, Jups, Mayte, Robbica, Josh, Linz... :lol: :cheer: :cheer: :cheer:

Lot of people in here... :yahoo:

Im of now :wub:

bye bye josh

Night Josh :wub:

Jups, try not to spend your winnings all at once :thumbup:

We have 16 in our syndicate at work, maybe I've won too :unsure:

Hi Nicky! :cheer: :heart:

Hi Nada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikad NADE ne fali a? :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

kad će sastav? :cheer:

ajmo i mi malo na svom jeziku kad oni mogu sve kombinirati.... -_-

Bon Soir Joshua :wub:

And Hi Nada :o :wub:

Why :o ? :unsure:

Hi Nada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikad NADE ne fali a? :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

kad će sastav? :cheer:

ajmo i mi malo na svom jeziku kad oni mogu sve kombinirati.... -_-

Nije problem... ^_^

Naravno, ja sam uvek tu negde... :lol:

Sastav planiram sastaviti sutra, pa ti ga posaljem. Jel ok? Ne bi trebao biti nesto jako tezak i dugacak. :thumbup:

Nije problem... ^_^

Naravno, ja sam uvek tu negde... :lol:

Sastav planiram sastaviti sutra, pa ti ga posaljem. Jel ok? Ne bi trebao biti nesto jako tezak i dugacak. :thumbup:

:lol: pa vidim ja... ^_^

a o čemu ti uopće triba biti sastav? nije problem uopće...ja ću provjeriti poruke negdi popodne, ako bude Å¡to...pa ti napiÅ¡em...ako ne onda navečer opet...ma moram lektiru čitati... <_<

A ti? Å treberice!!!! :P

I'm off, goodnight :heart:

slaapwel :P

nooooooooooooooooooooo

You got me confused...you have a similar siggy to the one Mayte had first... :wacko:

I'm so :wacko:

Night night Sabrina...

hope you're not sick anymore... :heart: :heart: :heart:

:lol: pa vidim ja... ^_^

a o čemu ti uopće triba biti sastav? nije problem uopće...ja ću provjeriti poruke negdi popodne, ako bude Å¡to...pa ti napiÅ¡em...ako ne onda navečer opet...ma moram lektiru čitati... <_<

A ti? Å treberice!!!! :P

:rofl: U sastavu treba da opisem neku osobu, koristeci tamo neke posebne prideve i tako to... Objasnim ti ja to jos u PM kada ti je sutra posaljem :thumbup: Ok, proveravaj poruke ;)

Pa ja ti nemam puno strebati za ovaj vikend. :lol: Samo taj engleski i predmet devizno i carinsko.

Ajoj, kako ti ide lektira? :( Oce kraj uskoro? :dance:

night sabrina

greetings to the doctor :wub:

Night Sabrina! :heart:

:rofl: U sastavu treba da opisem neku osobu, koristeci tamo neke posebne prideve i tako to... Objasnim ti ja to jos u PM kada ti je sutra posaljem :thumbup: Ok, proveravaj poruke ;)

Pa ja ti nemam puno strebati za ovaj vikend. :lol: Samo taj engleski i predmet devizno i carinsko.

Ajoj, kako ti ide lektira? :( Oce kraj uskoro? :dance:

pa eto ti! opiši mene! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma nigdi kraja...ne pitaj....to ću ja sutra...ionako u ponediljak ne stignemo ni 100 stranica, nego imamo tek u četvrtak..pa ćemo onda obraditi... -_- nadajmo se da ću ja to nekako uspiti... :rolleyes: :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.