Jump to content

Featured Replies

@Robbieca: Ja ne kontam sta to znaci Robbieca? :( Mozes mi objasniti?

:lol: :lol: :lol: i to tek sad pitaš???? :rofl:

Robbie- znaš ko je! jelda? :unsure: :lol: a ostatak je samo nastavak za ženski rod jednine u hrvatskom...jedan od nastavaka... žišku? :unsure:

• Replies 7.9k
  • Views 143.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Robbie- znaš ko je! jelda? :unsure: :lol: a ostatak je samo nastavak za ženski rod jednine u hrvatskom...jedan od nastavaka... žišku? :unsure:

There's a Spanish thread somewhere B)

Cekaj prvo da se dobro ismejem...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Nisam te pitala sta znaci Robbieca nego si ti napisala rec knitting, a ja ne znam sta to znaci, pa sam te pitala za nju. :lol: Znam da si ti bolja u engleskom. :) Pa, reko da mi objasnis. ;)

A zisku, je kuzis, zar ne? ;)

Isn't that croatian :unsure:

That is Croatian Twinkle. ;)

Isn't that croatian :unsure:

See who knows Croatian. :dance: Well done Sabby. ;)

ok there´s another thing :cry:

:rolleyes:

Well...open a Croatian thread then ^_^

That would be great. :dance:

don´t you hace enough with a spanish thread? :o

i do :lol:

What? :huh:

no,

am pregnant

Who? How?

Is it Scotty's? :unsure:

Well...open a Croatian thread then ^_^

maybe we could open one here, and a spanish one and a dutch one 'spreek nederlands hier' :lol:

Or just use the Spanish thread to talk Croatian :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:P No, it's better here.

Thanks...when I move to Spain, I'll post there... :lol: btw: why don't we have a Croatian/Serbian thread... -_- :P

Cekaj prvo da se dobro ismejem...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Nisam te pitala sta znaci Robbieca nego si ti napisala rec knitting, a ja ne znam sta to znaci, pa sam te pitala za nju. :lol: Znam da si ti bolja u engleskom. :) Pa, reko da mi objasnis. ;)

A zisku, je kuzis, zar ne? ;)

oooooooooook...... :rolleyes:

znači plesti... ^_^

ajoj....budale mene... :blush: ali tako si napisala da sam mislila ko da pitaš za nadimak... :wacko: :lol: :lol: :lol: :lol:

Who? How?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Who? How?

I've heard it was you :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.