Jump to content

Featured Replies

hi Birthday girl :cheer:
  • Replies 5k
  • Views 70k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

might share some pictures? :mellow:

I expect them in my inbox by 8pm tomorrow -_-

Hello btw prijateljice :wub: and hello Sabs :heart:

Maybe instead of might. :lol: -_- Sorry. :blush: I haven't slept much. :wacko: :lol:

Ok, prijateljice. :friends:

@ Robbieca: Ej, pa mogu te i ovde pitati, ne da mi se pisati PM. :lol: Nekako mi onaj program nece da downloaduje. Skinula sam dve pesme, a ostalo nece. Nemam pojma sta mu je, ko da je zakocen, a pise da downloaduje. Mnogo mi je lakse bilo raditi sa LimeWire... :(

Edited by Nada

hello :cheer: :cheer: :w00t:

Birthday girl is here!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

:w00t:

Maybe instead of might. :lol: -_- Sorry. :blush: I haven't sleep much. :wacko: :lol:

Ok, prijateljice. :friends:

@ Robbieca: Ej, pa mogu te i ovde pitati, ne da mi se pisati PM. :lol: Nekako mi onaj program nece da downloaduje. Skinula sam dve pesme, a ostalo nece. Nemam pojma sta mu je, ko da je zakocen, a pise da downloaduje. Mnogo mi je lakse bilo raditi sa LimeWire... :(

:rofl: nije stvar u gramatici nego što bi mogla podijeliti neke slike s nama :P Ja ih očekujem, a ne možda :P

ček ček ček, skinula si 2 pisme a ostatak neće? ako piše da se skida onda se skida :huh: jel ti pišu brojke u postotku?

:rofl: nije stvar u gramatici nego što bi mogla podijeliti neke slike s nama :P Ja ih očekujem, a ne možda :P

ček ček ček, skinula si 2 pisme a ostatak neće? ako piše da se skida onda se skida :huh: jel ti pišu brojke u postotku?

Aha! :hithead: :rofl: Znam ja da nisam bas dobra u gramatici, pa ja mislila reko to je problem. :lol:

Znas kako, u donjem desnom uglu se izmenjuju neki postotci, ali pesma se ne skida uopste, a u donjem levom uglu pise downloading. :wacko:

Aha! :hithead: :rofl: Znam ja da nisam bas dobra u gramatici, pa ja mislila reko to je problem. :lol:

Znas kako, u donjem desnom uglu se izmenjuju neki postotci, ali pesma se ne skida uopste, a u donjem levom uglu pise downloading. :wacko:

nemam pojma što ti uopće gledaš :rofl: aj snimim ti sliku i pošaljem PM pa ćeš znati što triba :naughty:

nemam pojma što ti uopće gledaš :rofl: aj snimim ti sliku i pošaljem PM pa ćeš znati što triba :naughty:

:wacko: :lol:

Koju sliku da snimim? Jel tog programa dok kao skida pesmu? :lol:

Ooo, Stick You, Your Mamma To, AND YOUR DADDY :w00t:

hi birthday girl and icr

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

and dino ^_^

Hi everyone :yahoo:

and bye everyone :( I've gotta go, the outlaws are on their way around :cry: :teresa:

back later for some posting :heart:

bye bye Mil :heart: Have fun :teresa:

hello Dino :cheer:

Nada- PM is on its way :P

Nada- PM is on its way :P

Thank you. :heart:

I really have to go now. Bye all. :heart:

got to go now

will be back later

don't forget thse pics nada ;)

• Author
Ooo, Stick You, Your Mamma To, AND YOUR DADDY :w00t:

Your mama, your daddy, your greasy, greasy grandmammy :w00t:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.