Jump to content

Which Song is Better? 20 members have voted

1. 1. Your Winner?

• Gimme More
      17
    • Break The Ice
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sorry, that was in Croatian ^_^

translated it means: Croatians are such good hosts, I'll have to come back again

Oh ^_^

• Replies 44
  • Views 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

You didn't think I'd gossip did you :o :P

I'm happy when I see more people who speak my language lol although I know it's not the nicest thing to do :teresa:

yeah.. you have it easy! The whole world speaks your language :lol: :wub:

we kinda went off topic :teresa:

Edited by Robbieca

yeah.. you have it easy! The whole world speaks your language :lol: :wub:

we kinda went off topic :teresa:

:lol:

awwwww :wub: kako su Hrvati dobri domaćini :lol: morat ću doći opet :lol:

Jelda da smo, :D, bas mi stvarno drago sto komentiras ovdje, nadam se da nemas nista protiv Britney, mislio sam da Irena i ti nepodnosite nju. :lol:

Martin :P

Jelda da smo, :D, bas mi stvarno drago sto komentiras ovdje, nadam se da nemas nista protiv Britney, mislio sam da Irena i ti nepodnosite nju. :lol:

^_^

ma mene inače nije briga što sve poznati rade u slobodno vrime.. Ža mi je ali nadam se da će se vratiti u normalu. Ne slušam je ali svejedno znam puno njenih pjesama, pratim što se događa što se glazbe tiče tako da... :D

drago mi je da ti je drago :rofl: vidimo se još ovde... al sad idem gledati rukomet :w00t: btw, morali bi otvoriti off topic :cheer: :teresa:

ma mene inače nije briga što sve poznati rade u slobodno vrime.. Ža mi je ali nadam se da će se vratiti u normalu. Ne slušam je ali svejedno znam puno njenih pjesama, pratim što se događa što se glazbe tiče tako da... :D

drago mi je da ti je drago :rofl: vidimo se još ovde... al sad idem gledati rukomet :w00t: btw, morali bi otvoriti off topic :cheer: :teresa:

Naravno kad je glazba u pitanju sve se prati, oke odo i ja gledati, pišemo se :wub: . Sorry moderatos. :teresa:

Naravno kad je glazba u pitanju sve se prati, oke odo i ja gledati, pišemo se :wub: . Sorry moderatos. :teresa:

Get back to topic Nick! :angry:

• Author
:o Cant believe how many votes we have had already Its only Day 3 (??) :lol:
:w00t: You commenting in Brit forum, so glad. :D Lijepo! :wub:

Gimme More

Gimme More have better remixes. ;)

Yeah, since when are you the Britney fan, Robbieca? :o

I remember last year you were like, oh am gonna post there for you, but don´t tell anyone Mayte :smoke:

:heehee:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.