December 15, 20177 yr +10 J Balvin & Willy William - Mi Gente +09 Harry Styles - Sign Of The Times +08 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +07 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +06 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +05 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +04 Stormzy - Big For Your Boots +03 NF - Let You Down +02 Future - Mask Off +01 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3
December 15, 20177 yr +10 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +09 Harry Styles - Sign Of The Times +08 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +07 Stormzy - Big For Your Boots +06 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +05 NF - Let You Down +04 Future - Mask Off +03 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +02 J Balvin & Willy William - Mi Gente +01 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3
December 15, 20177 yr +10 Harry Styles - Sign Of The Times +09 Future - Mask Off +08 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +07 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +06 J Balvin & Willy William - Mi Gente +05 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +04 NF - Let You Down +03 Stormzy - Big For Your Boots +02 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 +01 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla
December 15, 20177 yr +10 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +9 Stormzy - Big For Your Boots +8 Harry Styles - Sign Of The Times +7 J Balvin - Mi Gente +6 NF - Let You Down +5 Louis Tomlinson - Back To You +4 Jason DeRulo - Swalla +3 Fifth Harmony - Down +2 Future - Mask Off +1 Lil' Uzi Vert - XO Tour Lif3
December 16, 20177 yr 1. Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down (fave) 2. Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 3. Harry Styles - Sign Of The Times 4. Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 5. Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 6. J Balvin & Willy William - Mi Gente 7. Future - Mask Off 8. NF - Let You Down 9. Stormzy - Big For Your Boots 10. Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 (least fave)
December 16, 20177 yr 1. Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 [fave] 2. J Balvin & Willy William - Mi Gente 3. Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 4. Stormzy - Big For Your Boots 5. Harry Styles - Sign Of The Times 6. Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 7. Future - Mask Off 8. Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 9. Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 10. NF - Let You Down Real mixed bag! The bottom 3 are all awful.
December 16, 20177 yr 10 Future - Mask Off 09 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 08 Stormzy - Big For Your Boots 07 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 06 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 05 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 04 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 03 Harry Styles - Sign Of The Times 02 J Balvin & Willy William - Mi Gente 01 NF - Let You Down
December 16, 20177 yr +10 Harry Styles - Sign Of The Times +09 Stormzy - Big For Your Boots +08 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +07 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +06 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +05 NF - Let You Down +04 J Balvin & Willy William - Mi Gente +03 Future - Mask Off +02 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +01 Lil Uzi Vert - XO Tour Lif3
December 16, 20177 yr 10 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 [fave] 09 Stormzy - Big For Your Boots 08 Future - Mask Off 07 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 06 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 05 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 04 Harry Styles - Sign Of The Times 03 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 02 NF - Let You Down 01 J Balvin & Willy William - Mi Gente
December 16, 20177 yr That is a STELLAR top 2 through from Group H *.* +10 J Balvin & Willy William - Mi Gente +09 Harry Styles - Sign Of The Times +08 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 +07 Stormzy - Big For Your Boots +06 Jason Derulo (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +05 Future - Mask Off +04 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +03 Louis Tomlinson (feat. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +02 Fifth Harmony (feat. Gucci Mane) - Down +01 NF - Let You Down I really like everything down to 'Mask Off' but then there's a huge drop off as that entire bottom 4 is awful :')
December 16, 20177 yr weakest group, 50% of these are a zero 0/10 10 - Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 9 - J Balvin & Willy William - Mi Gente 8 - Future - Mask Off 7 - Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 6 - Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 5 - NF - Let You Down 4 - Stormzy - Big For Your Boot 3 - Harry Styles - Sign Of The Times 2 - Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 1 - Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3
December 16, 20177 yr 01. Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla (Favourite) 02. J Balvin & Willy Williams - Mi Gente 03. Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 04. Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 05. Stormy - Big For Your Boots 06. Harry Styles - Sign Of The Times 07. Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 08. NF - Let You Down 09. Future - Mask Off 10. Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3
December 16, 20177 yr +10 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +09 Harry Styles - Sign Of The Times +08 J Balvin & Willy William - Mi Gente +07 NF - Let You Down +06 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +05 Future - Mask Off +04 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +03 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +02 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 +01 Stormzy - Big For Your Boots
December 16, 20177 yr 1 Harry Styles - Sign Of The Times [best] 2 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You 3 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me 4 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla 5 J Balvin & Willy William - Mi Gente 6 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down 7 NF - Let You Down 8 Stormzy - Big For Your Boots 9 Future - Mask Off 10 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 Can we pls void any rate that has Sign of the Times below XO TOUR Llif3???? :puke:
December 16, 20177 yr +10 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 +09 Future - Mask Off +08 Stormzy - Big For Your Boots +07 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +06 NF - Let You Down +05 Harry Styles - Sign Of The Times +04 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +03 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +02 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +01 J Balvin & Willy William - Mi Gente
December 18, 20177 yr +10 J Balvin & Willy William - Mi Gente +9 Harry Styles - Sign Of The Times +8 Stormzy - Big For Your Boots +7 NF - Let You Down +6 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +5 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +4 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +3 Future - Mask Off +2 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down +1 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3
December 18, 20177 yr Fave +10 XO Tour Lif3 +9 Mi Gente +8 Mask Off +7 Swalla +6 Back To You +5 Down +4 Let You Down +3 It Ain't Me +2 Big For Your Boots +1 Sign Of the Times
December 19, 20177 yr +10 Harry Styles - Sign Of The Times +09 Stormzy - Big For Your Boots +08 Kygo & Selena Gomez - It Ain't Me +07 J Balvin & Willy William - Mi Gente +06 Louis Tomlinson (ft. Bebe Rexha & Digital Farm Animals) - Back To You +05 NF - Let You Down +04 Future - Mask Off +03 Lil Uzi Vert - XO Tour Llif3 +02 Jason Derulo (ft. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) - Swalla +01 Fifth Harmony (ft. Gucci Mane) - Down what an awful group!! The top 2 are the only ones I listen to!!